JORDI CALL 

Les Últimes Hores. Jordi Call

SINOPSI DE LES ÚLTIMES HORES.

Les últimes hores. s'endinsa en la repressió franquista contra els maquis. Explica uns fets que van passar els darrers mesos de l'any 1947 en una zona muntanyosa de Terol pròxima a Alcañiz i on encara avui es parla el català. És una història de la postguerra explicada per una generació que ja no va viure aquells temps.

La Núria, de 33 anys, acompanya a la Marina, una dona de 80 anys que narra la història de la seva mare, la Josefa,, víctima del període més fosc de la dictadura franquista.

En el transcurs del doumental la Marina narra pas a pas i amb una gran serenitat tots els episodis que precedeixen l'assassinat de la seva mare a mans de la Guàrdia Civil. Paral.lelament la Núria intentarà esbrinar on està enterrada la Josefa, la mare de la Marina, buscant testimonis vius.

JORDI CALL.

Jordi Call té 33 anys i actualment viu a Cardedeu. És periodista des de l'any 1995, el mateix any que va començar a treballar professionalment a televisió. Ha realitzat treballs per a Canal Plus, TV3, Canal 33 o Televisió Espanyola, sobretot en els territoris del documental i el reportatge. També ha estat realitzador de programes culturals i d'esports.

L'any 2002 va iniciar la seva trajectòria com a realitzador de documentals amb Costaleros, producció que va guanyar el Premi Miramar de Televisions Locals i que va ser seleccionada al Festival de Cinema de Màlaga.

El 2003 va ser el realitzador de diferents documentals relacionats amb els esports d'aventura i el 2004 ha sigut el realitzador del programa Pinzellades d'Art, que emetrà el K3 properament. Aquest mateix any ha participat en el seu primer llargmetratge documental, Aguaviva, com a ajudant de direcció. Les últimes hores és el seu darrer treball en el camp del documental de creació.